Crna hronika

Mostar: Sudar 5 automobila na M-17

Teža prometna nesreća dogodila se jutros u na magistralnoj cesti M-17, gdje se sudarilo pet vozila, a policiji je prijavljena u devet sati i pet minuta.

sudar - Bljesak

Teža prometna nesreća dogodila se jutros u na magistralnoj cesti M-17, gdje se sudarilo pet vozila, a policiji je prijavljena u devet sati i pet minuta. Iz MUP-a HNŽ-a za Bljesak.info je potvrđeno da se prometna dogodila u blizini Selex crpke, a koliko je za sada poznato jedna osoba prevezena je vozilom hitne pomoći u bolnicu u Južnom logoru. Ima li još ozlijeđenih u ovoj nesreći još uvijek nije poznato, jer je očevid u tijeku.

Pripadnici policijske stanice Mostar na mjestu događaja očevid, a promet se odvija naizmjenično. Zbog nesreće su formirane duge kolone. Vozači se pozivaju na strpljenje i oprez.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh