Crna hronika

Nizama se bojala Nermina, pretukao je jer mu se nije svidjela hrana

I dalje se pojavljuju detalji koji su vezani za slučaj koji je prethodio ubistvu Nizame Hećimović, a sada je javnosti dostupna izjava koju je dala u policji.

Nizama Hećimović - hayat

Osim što se pozvala na blagodet svjedočenja, ona je i dalje od suda tražila da se njenom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska, dok se situacija vezano za njihovo zajedničko dijete ne riješi putem nadležnih institucija.

Kako je poznato, Općinski sud u Gradačcu, odbacio je zahtjev policije za donošenje mjere zabrane prilaska Nerminu Sulejmanoviću ka Nizami Hećimović jer, kako je danas obrazloženo, nije dostavljen nijedan dokaz.

S druge strane u javnosti se pojavila izjava Hećimović koju je dala u policiji u Gradačcu.

Kako je napisano u zapisniku o izjavi, koju je Hećimović potpisala, ona se poziva na blagodet svjedočenja. Također ona je i dalje od suda tražila da se njenom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska, dok se situacija vezano za njihovo zajedničko dijete ne riješi putem nadležnih institucija.

“Ona je izjavila da se Nermin Sulejmanović žalio na hranu da mu nije ukusna te je navela da je nakon verbalne rasprave došlo do fizičkog napada, gdje je Nizama Hećimović zadobila povrede za koje se nije javila i zatražila medidicnsku pomoć”, napisano je u izjavi koju je objavila Istraga.ba.

Hećimović je također u nastavku kazala da želi koristiti blagodeti te da ne želi davati izjavu o tom događaju, odnosno napadu.

“Ja više ne želim da živim s Nerminom Sulejmanovićem, izašla sam iz njegove kuće sa djeteteom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva”, zaključeno je u izjavi.

Podsjetimo, Nermin je Nizamu proteklog petka brutalno pretukao, a zatim i ubio hicem iz pištolja. Sve je prenosio putem društvene mreže Instagram da bi nakon toga usmrtio još dvije osobe. Tri je ranio te je na kraju izvršio samoubistvo. prenosi klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh