Crna hronika

OTIŠAO SI DA JEDEŠ I MONSTRUM TE JE UBIO: Pjevač se srceparajućim stihovima oprostio od mladića kojeg je Nermin likvidirao u GRADAČCU!

Zvijezda Granda Adil Kurtić potresnom porukom na Instagramu oprostio se od svog druga Denisa Ondera (22) koji je jučer sahranjen sa svojim ocem Đanizom (54) na groblju Šehitluci u Gradačcu.

Adil Kurtić - press

Pjevač koji nije krio emocije ni u muzičkom takmičenju, pogođen je tugom duboko u srce.

On je poručio da će zauvijek pamtiti Denisa po ljudskim osobinama koje su ga krasile , a oslovljava ga sa “brate”.

Nema te nedužni čovječe…Otišao si da jedeš i monstrum te je ubio. Brat te tvoj nikada neće zaboraviti. Nikome ništa nisi nikada bio dužan. Zarađivao si sam i bio gospodin. Bio si mi uzor brate, dijete naše čaršije – napisao je Adil između ostalog na Instagramu poslije fotografija sa ispraćaja ubijenih sina i oca.

Adil je na kraju objave ispisao i stihove koje je Denis volio da sluša u provodu:

A kad jednom srce stane, iznijet će me i kafane, to će biti fajront posljednji.

Nekoliko hiljada ljudi oprostilo se od Ondera kojeg je bodibilder Nermin Sulejmanović ubio pošto je ubio nevenčanu suprugu i majku njegove devetomjesečne kćerke, Nizamu Hećimović.

Monstrum je teško ranio Denisovu majku i Đengizovu ženu, a hicima iz pištolja pogodio je policajca i brata svoje nevjenčane žene, piše Press.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh