Crna hronika

Bh. pjevač se oprostio od rodice Nizame: Vjerujem da si na puno ljepšem mjestu…

U Mionici kod Gradačca jučer je klanjanja dženaza tragično nastradaloj Nizami Hećimović.

Maid Hećimović - screenshot

Na dženazi su se okupile stotine ljudi koje su prenijele tijelo djevojke od kuće do džamije, gdje je obavljen vjerski obred.

Građani su posljednji put odali počast prerano stradaloj djevojci koju je ubio nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović.

Od Nizame se ovih dana opraštaju svi koji su je poznavali, a među njima je i poznati bh. pjevač Maid Hećimović, koji je u velikoj žalosti zbog tragičnog gubitka rodice.

“Draga Nizama, vjerujem da si na nekom puno ljepšem mjestu, bez patnje i bola i da si nasmijana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao”, napisao je Maid.

U drugom postu je objavio fotografiju koja je nastala 2009. godine u Orašju, odakle su Hećimovići. Kako se na njoj vidi, Nizama i Maid su u provodu, sretni i veseli, a takva je Nizama i bila.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović je u petak likvidirao Nizamu Hećimović, Đengiz Ondera i Denis Ondera, a ranio još tri osobe, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh