Crna hronika

OTAC I SIN IZ GRADAČCA KOJE JE MONSTRUM UBIO BIĆE SAHRANJENI DANAS: Poznato u kakvom je stanju MAJKA MLADIĆA

Đengiz i Denis Onder, žrtve Nermina Sulejmanovića, biće sahranjeni danas. Otac i sin su ubijeni u petak u krvničkom pohodu Sulejmanovića u Gradačcu.

Verski obred zakazan je za 13 sati ispred Požaričke džamije. Sahrana će biti obavljena na groblju Šehitluci.

Đengiz i Denis su žrtve svirepog ubice Nermina Sulejmanovića koji ih je hicima iz pištolja usmrtio proteklog petka.

Tom prilikom on je ranio i Harisu Onder, majku i suprugu, koja se i dalje sa teškim povredama nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Prije napada na članove ove porodice, Sulejmanović je hicem iz pištolja usmrtio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović. Svoje krvničko ubistvo je objavio i na društvenoj mreži Instagram.

Žena u koju je u petak pucao Nermin Sulejmanović u Gradačcu, od juče je boljeg zdravstvenog stanja, a skinuta je i sa respiratora, potvrđeno je za Klix.ba.

Ženska osoba rođena 1969. godine teško je ranjena u petak u Gradačcu, kada je na nju, ali i članove njene porodice pucao Nermin Sulejmanović. Ona se i dalje nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

“Pacijentkinja H.O. je budna, svjesna, komunikativna i samostalno diše. Spojena je na kiseoničku potporu. Međutim, zbog složenosti zdravstvenog stanja još uvijek zahtjeva intenzivno praćenje i liječenje”, rekao je za Klix.ba portparol tuzlanskog UKC-a Eldar Šehić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh