Crna hronika

MUHAMED EF. VELIĆ O UBISTVIMA U GRADAČCU: OPET, NAJVIŠE MI JE ŽAO ONOG DJETETA…

“Sada ćete vidjeti ubistvo uživo”, uz te riječi napadač u Gradačcu je ubio bivšu suprugu uz prijenos na Instagramu, dok je njihova kćerka plakala i ležala na podu.

Muhamed ef. Velić - Faktor.ba

Dok je trajala policijska potraga, napadač se ponovo javio uživo na Instagram, rekavši da je ubio nekoliko osoba, zatim objavio fotografiju, deaktivirao i ponovo aktivirao račun.

Tokom tri sata, ubio je tri osobe, tri ranio, a onda se i ubio.

Ovaj događaj je, ne samo Gradačac, nego i cijelu BiH zavio u crno. U ovakvim situacijama se zapitamo da li zapravo ljudi vole nesreće i što je ona veća – ljude više privlači.

Iza nesretno poginule majke Nizame Hećimović, koju je svirepo ubio njen nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović ostala je mala djevojčica. O ovom slučaju i djetetu oglasio se i Muhamed ef. Velić.

Opet, najviše mi je žao onog djeteta. Milostivi Allah da tu curicu u životu Svojom milošću i Svojom zaštitom čuva – napisao je ef. Velić na svom Facebook profilu. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh