Crna hronika

Komšinica otkrila kako je ubica iz Gradačca oteo suprugu

Prvi metak trostruki ubica Nermin Sulejmanović je ispalio na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića, brata od tetke po majci, nesrećne Nizame Hećimović.

Nizama i ubica - Instagram

Sulejmanović je došao po Nizamu kod tetke i brata gdje se u njihovoj kući skrivala od njega od kada je posljednji put krvnički pretukao drogiran.

“Niza je bila jedna krhka žena koju je on mučio i ona je pobjegla kod tetke sa bebom. Juče oko 11 sati on je došao kod Pamukovića na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla rekao joj je da krene sa njim, ali se ona opirala. Počeo je da je bije i vuče i brat joj je stao u zaštitu. Kad je vidio da budala ima pištolj on je pobjegao gore uz dvorište, a on ga je upucao u butinu i odvukao Nizu u kola i odveo je u vikendicu gdje je mučenicu i ubio”, ispričala je komšinica Pamukovića, piše Republika.

U njihovoj kući nikog nije bilo, jer je majka otišla u bolnicu kod svog ranjenog jedinca sina Nedima. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh