Crna hronika

Ko je bio Nermin Sulejmanović, monstrum iz Gradačca: Osvajao je zlatne medalje u bodibildingu

Sulejmanović je nakon krvavog pira oduzeo sebi život.

Nermin Sulejmanović / avaz.ba

Nermin Sulejmanović, monstrum koji je u Gradačcu izvršio trostruko ubistvo i ranio tri osobe, a onda i počinio samoubistvo, bio je profesionalni bodibilder i išao je na regionalna i svjetska takmičenja.

Sulejmanović je rođen u Gradačcu, a tegove je dizao od svoje 15 godine. Na međunarodnim takmičenjima osvojio je dva zlata.

Bodibildingom se počeo baviti prije četiri godine, a nešto kasnije se odlučio takmičiti.

– Šampioni nisu napravljeni u teretani. Šampioni su napravljeni od nečega što je duboko u njima: željez, sna i vizije – govorio je Sulejmanović.

Sredinom prošle godine osvojio je prvo mjesto u poluteškoj kategoriji na „IFBB Balkanski Kup“ koji se u održao u Srbiji.

Šta je navelo monstruma da učini ove gnusne stvari nije poznato i oduzme tri nedužna života, snimajući svoja zlodjela i objavljujući ih uživo.

Sulejmanović je bio u bjekstvu, a upalio je i Instagram live nakon ubistava. Kako je za „Avaz“ potvrđeno, on je sebi oduzeo život pred policijskim službenicima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh