Crna hronika

PRIJATELJI I PORODICA SE OPRAŠTAJU OD ANELE GOLEMAC, MOSTARKE KOJA JE PALA NIZ STIJENE U NERETVU

Anela Golemac (55) žena je koja je u Mostaru, u nedjleju, 29. jula, tragično nastradala nakon pada iz ugostiteljskog objekta kod Starog mosta.

Anela Golemac - Hayat

Nesretni događaj desio se tokom manifestacije skokova sa Starog mosta u Mostaru kada je žena iz publike, smještena u jednom od kafića s pogledom na Stari most, pala na stijene pored Neretve.

Prijatelji i porodica od Anele Golemac opraštaju na društvenim mrežama.

Tek sam sada saznao ko je jučer nastradao. Poznavao sam je lično. Anela uvijek nasmijana, vesela, uvijek bi mi govorila; pusti Mehiću neka laju, mi znamo šta i kako radiš.

Uvijek mi podršku davala kad me sretne. Nikad je tužnu vidio nisam a imala je strašni teškoća u životu.. Rahmet ti duši legendo”, jedan je od komentara.

Nakon nesreće u nedjelju saopšteno je da je Anela prošla sa lakšim povredama, ali se njeno stanje tokom večeri zakomplikovala i prema neslužbenim informacijama zbog višestrukih unutarnjih krvarenja Anela je preminula nešto prije ponoći u mostarskoj bolnici, nakon neuspješne reanimacije.

Policija je prema informacijama provjerila okolnosti zbog kojih je došlo do nesreće i slučaj se vodi kao nesretan.

Obavljen je i uviđaj, a Tužilaštvo ZHK će odlučiti da li ima elemenata za daljnju istragu.

Anela je bila članica poznatog ansambla ‘Mostarske kiše’. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh