Crna hronika

Osuđen na 26 godina robije zbog okrutnog ubistva starice (91)

Kantonalni sud Tuzla je osudio je Mehmeda Alimanovića (28) iz Živinica u prvostepenom postupku na 26 godina zatvora zbog ubistva Nezire Jašarević (91), kojeg je počinio na okrutan način.

Osuđen na 26 godina robije zbog okrutnog ubistva starice (91) - nezavisne

Podsjećamo, optužnicom koju je podiglo Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona Alimanović je optužen da je u ranim jutarnjim satima 30. oktobra 2022. godine u naselju Ciljuge kod Živinica provalio u kuću starice, nasrnuo na nju, udarao je rukama i nogama po cijelom tijelu, davio je i nanio joj brojne povrede na okrutan način, što je izazvalo smrt žene.

Ovo ubistvo je šokiralo mještane Ciljuga koji su za ubijenu statricu imali samo riječi hvale, te rekli da da je u kući živjela sama i da je preživljavala od humanitarne pomoći dobrih ljudi, pišu Nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh