Crna hronika

U Doboju nestala državljanka Kanade, porodica moli za pomoć

U Doboju je u noći sa ponedjeljka na utorak nestala 23-godišnja kanadska država Tania Varajic.

Tania Varajic - facebook

Prema izjavi člana porodice, nestanak je prijavljen jučer oko dva sata nakon ponoći, neposredno nakon što se Tania udaljila iz stana. Na sebi je imala bijelu majicu i sivu trenerku, ali na nogama nije imala obuću.

“Sitnije je građe, visine oko 163 cm, težine oko 54 kg, kratke smeđe kose (ošišana na 1 cm) i očiju plave boje. Policijska uprava Doboj apeluje svim građanima ukoliko vide nestalu ili dođu do bilo kakvih saznanja o njoj, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122”, saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj su na terenu i preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaska kanadske državljanke, pišu Vijesti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh