Crna hronika

Preminula Alma Suljić, druga djevojka koju je Armin Berberović udario automobilom na Marindvoru

Berberović je uhapšen dan nakon stravičnog događaja, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo je 22. juna uputilo zahtjev Kantonalnom sudu za produženje pritvora na još dva mjeseca

Alma Suljić (26) koja je zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23:30 sati, 26. maja kada je na Marindvoru u Sarajevu automobilom udario Armin Berberović nju, Azru Spahić koja je preminula na licu mjesta i još jednu djevojku, preminula je sinoć, potvrđeno je za portal “Avaza“.

Podsjetimo, kako smo ranije pisali, Suljić je bila u veoma kritičnom stanju. Međutim, nažalost, nije bilo nade da preživi.

Berberović je uhapšen dan nakon stravičnog događaja, a Tužilaštvo Kantona Sarajevo je 22. juna uputilo zahtjev Kantonalnom sudu za produženje pritvora na još dva mjeseca.

Berberoviću je utvrđeno da je vozio pod dejstvom alkohola. On je tada vozio pod zabranom jer mu je bila oduzeta vozačka dozvola.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh