Crna hronika

DA LI JE KOSTA IMAO SAUČESNIKA?! Rukopis na listi za odstrel izazvao paniku – forezničari riješili misteriju

Ubrzo po objavljivanju fotografija počele su i priče da rukopis na papirima nije isti, što je rodilo teorije zavere da 13-godišnji K.. nije delovao sam.

Ubica iz škole na Vračaru u krvavi pohod krenuo je sa planom i spiskom imena za odstrel.

Odmah po hapšenju policija je saopštila da je pronašla dva papira na kojima je sve do detalja ispisano.

Međutim, ubrzo po objavljivanju fotografija počele su i priče da rukopis na papirima nije isti, što je rodilo teorije zavere da 13-godišnji K.K. nije delovao sam, javlja ATV.

ATV je zbog toga kontaktirao forenzičara za dokumente.Rukopis u tekstu i rukopis brojeva u obe priložene reprodukcije dokumenta je svojeručno ispisao isti skriptor. To je nedvosmisleno utvrđeno na osnovu podudarnih prisutnih individualnih karakteristika rukopisa u tekstu i rukopisa brojeva – kaže za ATV Dane Branković, magistar inžinjer grafičke tehnologije,piše Srbijadanas

Ova analiza stručnjaka odbacila je ideje teoretičara zavere da je u krvavom piru školi na Vračaru učestvovalo više osoba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh