Crna hronika

Potraga za ubicom još traje, Banjaluka u šoku

Ubistvo 28-godišnjeg Arijela B. koje se sinoć dogodilo u Banjaluci diglo je policiju na noge. Grad je sinoć bio pod opsadom, a mjesto zločina i jutros se obezbjeđue. Potraga za ubicom još traje.

ubistvo u Banja Luci - Nezavisne,

Uviđaj je na mjestu zločina trajao satima.

Radnik benzinske pumpe uz koju se dogodio zločin koji je potresao Banjalučane prijavio je policiji sinoć oko 19:40 da je pronašao beživotno tijelo muškarca.

Jeziv zločin snimile su bezbjednosne kamere, a društvenim mrežama kruži snimak ubistva. Na njemu se vidi da napadač juri mladića koji se u jednom trenutku spotiče, zbog čega se vjeruje da je već bio povrijeđen, a nakon čega ga ubica nekoliko puta bode nožem.

Napadač koji je za ubijenim trčao iz pravca Studentskog doma u Banjaluci, nakon zločina pobjegao je u pravcu prema naselju Borik i vodenom parku Aquana. Kako se vidi na snimku na sebi ima crvenu jaknu.

Zločin se dogodio na Bulevaru srpske vojske koji je do jutros bio blokiran, ali je pušten u saobraćaj. Policija je u više ugostiteljskih objekata tokom večeri i noći vršila racije, ali za sada bez uspjeha.

Za ubicom se još traga, a kontrole su i dalje prisutne na širem području Banjaluke. Prema informacijama sa terena vrše se pojačane kontrole vozila. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh