Crna hronika

Novi detalji stravičnog sudara kod Gradačca: Za volanom bio 82-godišnjak, poznat identitet stradalih supružnika

– Dvije osobe smrtno su stradale. Saobraćaj je potpuno obustavljen i usmjerava se na alternativne pravce – kazala je Kapidžić

Dvije osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Gradačac – Bosanski Šamac, u mjestu Donje Ledenice.

Kako je za Faktor potvrdila glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić, u nesreći koja se dogodila oko 10 sati, učestvovala su dva putnička vozila.

– Dvije osobe smrtno su stradale. Saobraćaj je potpuno obustavljen i usmjerava se na alternativne pravce – kazala je Kapidžić.

Tokom dana je objavljeno i da su u ovoj stravičnoj nesreći poginuli supružnici Zorka (78) i Jovo Draganović (82), koji je upravljao automobilom Peugeot, iz Ledenica Donjih.

U Audiju je teže povrijeđen H.E. (18) iz Gradačca koji je prevezen u Tuzlu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh