Crna hronika

Policiju zaprepastilo ponašanje djevojke koja je uključena u premlaćivanje hrvatskog rukometaša

Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt

Ponašanje Klementine Levkovske, 19-godišnje djevojke koja je sudjelovala u premlaćivanju hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) u četvrtak oko 3.30 sati ispred skopskog kluba “Privilege”, u policijskoj postaji iznenadilo je i policajce, piše Jutarnji list.

– Smijala se kao da nije normalna. Samo se smijala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt”, prepričao je izvor upoznat s tijekom istrage ubojstva igrača skopskog RK Butel koji nosi ime po skopskoj gradskoj četvrti i jednoj od općina glavnoga grada Sjeverne Makedonije.

– Ona je još kao 14-godišnje dijete bila u tretmanu zbog psihopatskog poremećaja ličnosti, bila je na liječenju u psihijatrijskim ustanovama. Bila je i u tretmanu socijalnih službi jer je bježala od kuće zbog uživanja droge. Nakon što je rodila dijete, koje sada ima godinu i pol, i socijalna se služba bavila njome zbog zanemarivanja djeteta – tvrdi izvor Jutarnjeg lista.Policija je ispitala i vlasnika i konobaricu kluba, a jedno od pitanja bilo je i to je li konobarica kada je pozvala Hitnu pomoć rekla da se nešto dogodilo ispred kluba ili je samo rekla da osoba bez svijesti leži ondje.

– Za sada je preuranjeno za bilo kakve izjave i informacije jer je istraga tek počela – bilo je sve što je rekao za Jutarnji odvjetnik Petar Timovski koji brani Klementinu Levkovsku,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh