Crna hronika

KURIR SAZNAJE! JOVANA MARJANOVIĆ NIJE UBIJENA NASILNO: Ovo je pokazala obdukcija tijela Nišlijke pronađene mrtve na Zlatiboru

Jovana Marjanović (54) iz Niša nije preminula nasilnom smrću, zaključak je obdukcije koja je danas popodne urađena u Užicu, saznaje “Kurir” nezvanično.

Ovim zaključkom obudcenta potvrđeni su prvi nalazi istrage još u nedelju uveče kada je zaključeno da na telu Jovane Marjanović nema spoljnih povreda. Neposredni uzrok smrti žene koja je na Zlatiboru nestala 22. decembra i čije je telo nađeno u nedelju uveče na Tić polju znaće se posle hemijsko – toksikoloških analiza koje će obducenti naknadno dostaviti višem tužilaštvu u Užicu. Obudkcija tela Jovane Marjanović izvršena je danas po nalogu višeg javnog tužilaštva u Užicu.

Telo Jovane Marjanović posle četvorodnevne potrage pronašla je grupa mladića na oko dva kilometra od centra Zlatibora u jednom potoku a pored tela bili su, posvedočili su ovi mladići flaša od alkoholnog pića i dve kutije različitih lekova.

Jovana Marjanović poslednih nekoliko meseci boravila je na Zlatiboru kao vlasnica firme koja je ovde izvodila podizvođačke radove na izgradnji manjeg građevinskog objekta.

Telefon Jovane Marjanović nađen je dan posle njenog nestanka blizu kružnog toka na Zlatiboru a na oko kilometar od mesta na kome je u nedelju nađeno njeno beživotno telo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh