Crna hronika

Trener golmana FK Famos Hrasnica izgubio bitku sa koronavirusom

Vijest o smrti Emira Hošića objavile njegove kolege iz JU Fonda Memorijala Kantona Sarajevo

Emir Hosić - FK Famos

Trener golmana FK Famos Hrasnica Emir Hošić je izgubio bitku sa koronavirusom. Tužnu vijest prenijeli su njegove kolege iz JU Fonda Memorijala Kantona Sarajevo, kao i njegov klub.

– S dubokom tugom i žalom primili smo vijest koja nas je sve skupa još dublje potresla. Naš dragi kolega, prijatelj i prije svega jedna plemenita osoba, Emir Hošić, na žalost nije dobio bitku sa koronavirusom.

Iz dana u dan, skupa s porodicom pratili smo razvoj njegovog zdravstvenog stanja u nadi da će se sve završiti najbolje moguće. Međutim, na žalost svih nas, konačan epilog nije bio takav…

Članovima porodice upućujemo izraze najdubljeg saosjećanja, u nadi da će prebroditi ovaj, prije svega za njih, ali i za nas nenadoknadiv gubitak, a Uzvišenog molimo da našem Emiru podari lijepi Džennet, navedeno je u objavi Memorijala KS.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh