Crna hronika

“Naravno da nemam nikakve empatije prema Alisi i njenom stanju. Ne znam da li ću nastaviti sa politikom, željna sam svog mira”

Vrhovni sud Federacije BiH u protekli utorak je pravomoćno oslobodio Ljubu i Bekriju Seferović optužene za misterioznu smrt Dženana Memića.

Arijana Memić - Screenshot

Ranije je entitetski Vrhovni sud ukinuo dvije oslobađajuće presude Kantonalnog suda Seferovićima, piše “Source“.

O ovoj presudi i narednim koracima porodice Memić, razgovarali smo sa Dženanovom sestrom, Arijanom.

Kao mnogo puta do sada, Arijana je kazala da ime ubice ne treba njena porodica da iznosi javnost, već Alisa Mutap i korumpirani sistem koji je doveo do agonije koja za porodicu Memić traje više od pet godina.

Sa Arijanom smo razgovarali o njenoj političkoj karijeri i tome da li namjerava i dalje da se bavi politikom, javlja “Source“.

Dotakli smo se i bizarne situacije koja se dogodila prije nekoliko dana, kada su mediji prenijeli da je iz vatrenog oružja pucano na kuću porodice Memić, prenosi “Source“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh