Crna hronika

Umrla Anesa Rakić, djevojka koja je bila simbol borbe protiv karcinoma

Anesi je prije dvije godine amputirana ruka, a posljednjih nekoliko mjeseci liječila se u Njemačkoj. Nažalost, izgubila je dugogodišnju bitku

Anesa Rakiić - fokus

Anesa Rakić, koja se više od tri godine borila sa karcinomom, umrla je u svojoj 20. godini, potvrđeno je iz Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Anesi je prije dvije godine amputirana ruka, a posljednjih nekoliko mjeseci liječila se u Njemačkoj. Nažalost, izgubila je dugogodišnju bitku. prenosi “Fokus“.

Anesa je bila zaštitno lice kampanje “Heroji su među nama” Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka, a svojim osmjehom, upornošću i hrabrošću bila je podrška svojim vršnjacima koji su se borili sa opakom bolešću.

Bez obzira na poteškoće koje su je pratile Anesa nikada nije skidala osmijeh sa lica, a za svakoga je imala riječ podrške i nade, kažu njeni prijatelji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh