Crna hronika

Novogodišnje tragedije koje su šokirale sve: Smrt sina muzičara, 2 najbolje prijateljice, 3 člana…

Novogodišnja tragedija koja se dogodila kod Posušja u Hercegovini nije prva takva nesreća koja je proteklih nekoliko godina šokirala sve.

Novogodišnje tragedije - Doznajemo.com

Nažalost, po broju mladih žrtava izdvaja se među ostalim.

Podsjetimo, 8 mladih koji su dočekivali novu 2021. godinu, po svemu sudeći, ugušilo se smrtonosnim CO u vikendici.

Vrlo slična tragedija desila se prije četiri godine u oraškom naselju Donja Mahala. Svi su zanijemili pred tragedijom u kojoj su nastradale dvije djevojke – dvadesetjednogodišnje Marija Damjanović i Magdalena Dominović.

U Orašje su došle iz Beča da dočekaju Novu godinu. Zaspale su uz grijalicu na plin i više se nisu probudile. Na slučaj se možete podsjetiti u povezanom sadržaju.

Stupce medija punila je i tragedija kada su u ovo doba godine tri osobe poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Buna kod Mostara. Stradali su supružnici Jovica Bukvić i Martina Bukvić Mikulić iz Mostara, te njihov rođak, državljanin Hrvatske, čiji su inicijali M.G.. Godišta stradalih su 1978. i 1986….

Nesreća se dogodila kada se vozilo BMW ‘zabilo’ u bager, koji je vozio cestom, te se od siline udarca odbilo i naletjelo na automobil Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Maglajom i okolinom je prvog dana 2018. godine brzo prostrujala vijest da se tokom noći, oko 02.50 , u ulici Srebrenickih žrtava rata dogodila teška saobraćajna nesreća, nakon što je putničko motorno vozilo “Opel Astra” sletjelo u rijeku Bosnu. U automobilu je bio tindježer, 19-godišnji Esad Omersoftić, sin poznatog maglajskog muzičara i zabavljača Azaharija – Ake Omersoftića, prenosi portal “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh