Crna hronika

Institut za historiju UNSA: Od posljedica koronavirusa preminuo Kemal Bašić

Doktor Kemal Bašić, član naučnog osoblja Instituta za historiju UNSA, preminuo je danas u 56. godini na Klinici za infektivne bolesti KCUS.

KenanBašić - Faktor

Ovu informaciju Institut za historiju Univerziteta u Sarajevu objavio je na svojoj stranici na Facebooku, prenosi “Faktor“.

– Obavještavamo javnost da je dr. Kemal Bašić (1964), član naučnog osoblja Instituta za historiju UNSA, danas u 16 sati preselio na bolji svijet, na Klinici za infektivne bolesti KCUS. Dr. Bašić se u posljednjih nekoliko dana liječio od upale pluća uzrokovanom virusom COVID-19. Institut za historiju izražava saučešće porodici, rodbini i prijateljima dr. Bašića, kao i cijeloj akademskoj zajednici UNSA koja je ostala bez svog uglednog člana – stoji u njihovoj objavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh