Crna hronika

Mladić zaronio u jezero kod Bugojna i od tada mu se gubi svaki trag

Devetnaestogodišnji mladić zaronio je danas u poslijepodnevnim satima u jezeru Zanesovići kod Bugojna i od tada mu se gubi svaki trag.

Utapanje - bistrobih.ba

Kako su nam potvrdili iz MUP-a Srednjobosanskog kantona, policiji je oko 15.30 sati prijavljeno da je u jezeru Zanesovići došlo do utapanja mlađeg muškarca.

– Odmah nakon prijave, policajci Policijske stanice Bugojno izašli su na mjesto događaja. Utvrđeno je da je mlađi muškarac inicijala I. H. iz Bugojna zaronio u jezero i od tada mu se gubi svaki trag – kazali su nam iz policije.

U toku je pretraga terena, u koju su osim policajaca uključeni su i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a SBK, kao i druge spasilačke službe, te se radi na pronalasku nestalog mladića, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh