Crna hronika

Nakon dramatične potrage djevojčica iz Lukavca izjavila da se udala

Obavješten je Centar za socijalni rad Lukavac koji poduzima mjere u okviru svojih nadležnosti.

Djevojčica L.N. - Oslobodjenje

Brzom reakcijom policijskih službenika OKP PU Lukavac, pronađeni su 15-godišnja L.N. i 36-godišnji muškarac D.M., sa područja Lukavca.

Kako se nezvanično saznaje oni se trenutno nalaze u prostorijama PU Lukavac gdje je djevojčica izjavila da se ona zapravo udala.

Obavješten je Centar za socijalni rad Lukavac koji poduzima mjere u okviru svojih nadležnosti. OKP PU Lukavac poduzimaju dalje aktivnosti na dokumentovanju navedene prijave, izjavila je glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić.

Podsjećamo, službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova TK pokrenuli su potragu za 15-godišnjom L.N., nakon što ju je u ponedjeljak prema prijavi njenog oca, navodno oteo 36-godišnji D.M. sa područja opšine Lukavac, prenosi “Oslobođenje“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh