Crna hronika

Mještanin Međugorja ubio zmiju dugu 238 centimetara

Jedan mještanin Međugorja kod lokalnog groblja Junčuša, ubio je nevjerovatno veliku zmiju. Zmija na koju je naišao na putu vozeći automobil bila je duga čak 238 centimetara.

Strah - Book.hr

“U subotu iza podne, tačnije u 13:30 išao sam prema groblju Junčuša. Vozeći na makadamskom putu sam uočio ogromnu zmiju. Nisam imao priliku nikada vidjeti ovakvo nešto. Izašao sam iz automobila te sam je udario šipkom tri puta. Zaista je nevjerovatno koliko je duga. Poslije smo je izmjerili, duga je bila 238 centimetara”, kazao je sagovornik portala “Hercegovina“.

“Naišao sam na neke komentare kako to nisam smio učiniti, ali, šta da je došla u blizinu djece i onih koji se tu često znaju šetati ili raditi u polju. Znam samo da bi ponovno učinio isto”, ispričao je ovaj Međugorčanin.

Prema svemu sudeći radi se o kravosasu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh