Crna hronika

Svjedok pucnjave: “Čula su se dva hica, a onda ženski vrisak”

Prema riječima uposlenih u radnjama i kafićima na Baščaršiji, u ulici Kundurdžiluk jutros su se čula dva pucnja.

Svjedok pucnjave - Screenshot

Ranjena je 42-godišnja Melisa Mešić. Išla je na posao kad je upucana. Mešić je sekretarica u firmi “Gratex”, koja se nalazi u ulici Kundurdžiluk 14. Uspjela je doći do obližnjeg kafića ‘Havana’ i tu sjela te kratko kazala: “Ne mogu više.

Prisutni su zvali Hitnu pomoć pa je odvezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Ne znaju se motivi, a policija još nije uhvatila muškarca koji je ranio ženu.

Očevici su rekli da je ranjena u leđa i nogu.

Među svjedocima jutrošnje pucnjave je i uposlenik ‘Pirates puba’.

Kuhao sam kafe, bila su dva pucnja, čuo se ženski visak – kazao je konobar ‘Piratesa’ čiju kompletnu izjavu možete pogledati na videosnimku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh