Crna hronika

Voz udario direktno u automobil u Srebreniku, vozač povrijeđen

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12 sati dogodila na pružnom prijelazu u mjestu Dedići kod Srebrenika.

No image - Haber.ba

U ovoj saobraćajnoj nesreći su učestvovali vozač automobila i voz, a kako je za “Klix” potvrđeno iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) povrijeđena je jedna osoba.

Povrijeđena osoba je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, a ljekari se još uvijek nisu izjasnili o stepenu povreda.

Sudar voza i automobila kod Dedića

Pogledajte snimak saobraćajne nezgode koja se dogodila danas na pružnom prelazu prema Dedićima, gdje je voz udario automobil i jedna osoba je povrijeđena

Gepostet von Radio Srebrenik 90,8 i 103 FM am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Saobraćajna nesreća se dogodila kada se vozač automobila, pokušavajući se uključiti na glavni put, zadržao na pružnom prijelazu. U tom trenutku je naišao voz koji je direktno udario u automobil, odgurnuvši ga nekoliko metara naprijed.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Policijske uprave Srebrenik.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh