Crna hronika

Nestao Stojan Petković, policija moli za pomoć pri pronalasku

Policijska uprava Doboj poziva građane da ukoliko uoče lice sa fotografije ili imaju korisna saznanja o licu, infomacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj „122“.

Stojan Petković- PU Doboj

Policijskoj stanici Teslić 6. oktobra 2019. godine prijavljeno je da je Stojan Petković (1940.) posljednji put viđen 5. oktobtra 2019. godine, oko 15:00 sati, te da je isti sitnije tjelesne građe, sijede kose i sitnijeg usporenog hoda.

Kada je posljednji put viđen na sebi je imao crni kaput, plavi džemper, bijelu košulju, samotne hlače zelene boje a od obuće crne cipele.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj u skladu sa Uputsvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku nestale osobe, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh