Crna hronika

Navijači Zrinjskog upali u sačekušu, razbijeno više kombija…

Policija provjerava navode prijave

Na petlji Butile kod Sarajeva, na uključenju za autoput, večeras je izbila masovna tuča, saznaje „Avaz“.

Prema prvim informacijama, u klasičnoj sačekuši napadnuti su navijači Zrinjskog – popularni „Ultrasi“, koji su se s kombijama vraćali sa utakmice u Tuzli, gdje je njihov tim igrao protiv Slobode.

Kako saznajemo, “Ultrase” je napalo desetak muškaraca u crnim duksericima, koji su bili naoružani sa palicama. Polupano je više kombija. Za sada nema informacija o povrijeđenim.Iz Operativnog centra sarajevske policije kazali su nam da provjeravaju navode da je izbila tuča i da nemaju više informacija.

Naš fotoreporter javlja s lica mjesta da je nekoliko policijskih vozila na terenu i da je blokiran saobraćaj,piše Avaz

Prema nepotvrđenim informacijama, “Ultrase” su dočekali navijači Borca – “Lešinari”, koji su bodrili svoj klub u Sarajevu protiv istoimene ekipe. Osim palica, letjele su baklje i drugi predmeti koji su huliganima došli pod ruku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh