Crna hronika

Sarajevski kriminalac Mirza Hatić: “Palili su mi čvoke pa sam odlučio da ja dijelim batine”

S tučama je krenuo. Pa je pucao. Pucali su i na njega. Srušio je krst na Zlatištu, iza pasa vadio pištolj pred kamerama… Njegovi medijski izleti imaju milionske preglede. Sve se okrenulo naopačke kada je u maju 2015. godine ljubio asfalt u ulici Kulovića, nakon što je pao tokom pokušaja iznude od jednog biznismena.

Mirza Hatić - Avaz.ba

Tokom suđenja izjavio je da su mu njegove gladne oči došle glave. Riječ je o Mirzi Hatiću, jednom od mnogobrojnih sarajevskih mangupa koji su željeli sve i odmah, a da ne zasuču rukave.

Hatić je, za razliku od drugih kriminalaca, imao ‘sreću’ pa je, umjesto dva metra pod zemljom, završio na robiji u Kazneno-popravnom zavodu u Zenici, gdje je nedavno dočekao tužnu vijest da mu je preminuo otac Nijaz Hatić, inače poznati sarajevski harmonikaš, piše “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh