Crna hronika

Muškarac koji je bježao policiji kod Sarajeva je 19-godišnjak iz Goražda

Vozač koji se prvobitno oglušio na naredbe policajaca na Ilidži, a potom se zabio u policijsko vozilo u Pazariću, jer 19-godišnji J.B. iz Goražda, potvrđeno je u MUP-u KS.

Velika policijska akcija u Hadžićima - Avaz.ba

On je dovezen u prostorije MUP-a KS i u toku je kriminalistička obrada. U poslijepodnevnim satima bi trebao biti predat Tužilaštvu KS, piše “Klix“.

J.B. se tereti da je upravljajući Audijem udario u policijski automobil koji se od udara prevrnuo. U njemu su bila trojica policajaca koja su zadobila povrede, od kojih jedan teže.

Nakon nesreće je pobjegao u pravcu Pazarića i policija je tragala za njim više od četiri sata. Ulaz u Pazarić je bio blokiran, a duž naselja i ceste Sarajevo – Konjic bio je veliki broj patrola koje su radile na ovom slučaju.

Nakon ispitivanja bit će poznato više informacija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh