Crna hronika

Snimak pljačke kladionice u Banjaluci je slika i prilika društva u kome živimo

Sportska kladionica “Astra” u Ulici Knjaza Miloša u banjalučkom naselju Lazarevo, opljačkana je preksinoć, a “Nezavisne” ekskluzivno donose snimak pljačke.

Pljačka kladionice - Screenshot/Nezavisne.com

Kako je vidljivo na snimku, muškarac sa kačketom na glavi je prišao radnici kladionice, te od nje tražio da mu usitni novac. Nakon što mu je radnica dala pare, on je iste stavio u džep, a iz drugog izvukao nož.

Na snimku se vidi da je uplašena radnica odmah otvorila ladicu i dala mu sav novac, nakon čega se muškarac udaljio iz objekta.

“Policija je sinoć oko 21.30 sati izvršila uviđaj u sportskoj kladionici u Banjaluci, gdje je od strane nepoznatog lica, uz prijetnju upotrebe noža prema radnici, ukraden novac u iznosu od oko 1.600 KM”, saopšteno je za “Nezavisne” jučer iz PU Banjaluka.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh