Crna hronika

Tijela sve četiri radnice sarajevske škole izvučena iz Miljacke

Spasioci su iz Miljacke izvukli tijela četiri nastradale radnice sarajevske Osnovne škole “Kovačići” izvučena su iz Miljacke, potvrđeno je agenciji Srna. u saobraćajnoj nesreći na putu Sarajevo-Pale, kod tunela “Čeljigovići”, kada je vozilo u kojem su se nalazili sletjelo u rijeku.

mjesto nesrece - Srna

One su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sarajevo-Pale, kod tunela “Čeljigovići”, kada je vozilo u kojem su se nalazili sletjelo u rijeku, piše “Srna”

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović izjavila je Srni da su prvo izvučena dva tijela, a u vozilu pronađena još dva tijela stradalih.

Stokanovićeva je navela da će više informacija o identitetu stradalih i uzrocima nesreće biti poznato u subotu.

Ranije je u toku dana iz OŠ “Kovačići” potvrđeno da su se u automobilu nalazile uposlenice ove škole Merima Balkić, Lejla Sadiković, Almina Ćorović i Mina Kadrić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh