Crna hronika

Poginuo pješak kod Banje Luke, vozač pobjegao s mjesta nesreće

Pješak Radan Mijatović (1961.) iz Gornje Piskavice poginuo je sinoć na regionalnom putnom pravcu Banja Luka-Bronzani Majdan, u mjestu Jošikova voda.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Drugi učesnik u ovoj saobraćajnoj nesreći za sada nije poznat, jer se nakon udesa udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Uviđaj je obavio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banja Luka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na pronalasku drugog učesnika u nezgodi, te utvrde sve okolnosti saobraćajne nesreće.

Bit će obavljena i obdukcija tijela smrtno stradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh