Crna hronika

Pronađeno tijelo nestalog El-Emina Hadžića

Beživotno tijelo 22-godišnjeg El-Emina Hadžića pronađeno je na Ponijerima kod Kaknja, nakon više od dva mjeseca potrage.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Podsjećamo, 22-godišnji Hadžić nestao je na Ponijerima početkom januara, a ni intenzivna potraga nije dala rezultata.

Akcija potrage bila je prekinuta prije nešto više od deset dana, ali su ga danas tražili prijatelji i članovi porodice te tijelo pronašli blizu jednog potoka.

Podsjećamo, El – Emin Hadžić nestao je u noći sa 3. na 4. januar, kada se udaljio iz vikendice, gdje je boravio s prijateljima.

U potrazi u prvim danima nakon nestanka učestvovale su stotine pripadnika Federalne uprave civilne zaštite, policije, pripadnika GSS-a, porodica i prijatelji.Kako saznaje N1 na teren su upućeni pripadnici MUP-a ZDK, kao i dežurni tužioc kako bi se mogao izvršiti uviđaj i potvrditi identitet nastradalog.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh