BiH

Draško Stanivuković je ponovo slobodan, raskinuo s djevojkom

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je ponovo slobodan. Naime, raskinuo je vezu s Andreom Lužijom.

Više se ne prate na Instagramu, a ona je obrisala sve njihove zajedničke fotografije sa spomenute društvene mreže. Oni su se prvi put zajedno pojavili u javnosti u augustu prošle godine na Kočićevom zboru.

“Došli smo na Manjaču da se čudom čudimo”, napisao je Draško tada.

Andrea je iz Banje Luke. Išla je u Srednjoškolski centar Ljubiša Mladenović, a studirala je na Fakultetu političkih nauka u Banjoj Luci.

Kao što je poznato, srbijanski mediji su 2021. objavili da je Draško razlog zbog kojeg je srbijanska pjevačica podnijela zahtjev za razvod od Dušana Jovančevića.

“Ja sam tu da demantiram ako osjetim potrebu, a jedino gdje mogu da demantiram je moj Instagram. Što se tiče tog spajanja, nisam se bunila jer mi je to bilo simpatično. Mediji su nas sami spojili pa razdvojili. I oni su vjerojatno željeli da mi pripišu nekog ko bi mi pristajao vjerojatno u tom trenutku”, rekla je ona ranije. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh