BiH

UG Naša Tekija za primjer: Paketići za djecu iz Dječijeg doma Mostar

Udruženje građana Naša Tekija uspješno je realizovalo akciju prikupljanja sredstava za novogodišnje paketiće djeci, štićenicima Dječijeg doma Mostar, kao i za djecu ovog naselja. Prikupljena su sredstva za stotinu paketića koji će biti podijeljeni 30. decembra u 12:30 sati na igralištu Osnovne škole za djecu Tekije, dok su paketići za štićenike uručeni večeras (njih 40). Paketići su za djecu do 12 godina starosti.

– Ovom prilikom želimo javno zahvaliti caffe “Glorija” na nesebičnoj podršci u svakoj od akcija koje su organizovali Udruženje i raja sa Tekije, poručili su organizatori.

U paketićima se nalate domaći proizvodi. Također, organizatori su uručili paket osnovnih namirnica jednoj od porodica lošijeg imovinskog stanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh