BiH

U Zenici danas 24 stepena, sutra oblačno, kiša i pljuskovi širom zemlje

U Bosni i Hercegovini danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena ponegdje u Hercegovini.

Zenica - fena

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 3; Ivan-sedlo 13; Livno 14; Sokolac 15; Drvar, Široki Brijeg 17; Sarajevo, Trebinje 18; Bugojno, Neum 19; Bihać, Mostar, Srebrenica, Stolac, Zvornik 20; Gradačac, Sanski Most, Tuzla 21; Banja Luka 22 i Zenica 24 stepena.

Sutra će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne slabi lokalni pljuskovi su mogući Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Poslijepodne kiša i lokalni pljuskovi širom zemlje. Vjetar umjeren do jak sa olujnim udarima južni i jugozapadni. Tokom noći vjetar slabi i mijenja smjer na sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 18, a dnevna 15 do 21 stepen.

U Sarajevu jutro će biti pretežno sunčano, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Kiša se očekuje u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura oko 14, a dnevna oko 17 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh