BiH

Kralj Čarls III čestitao Dan državnosti BiH: Radujem se nastavku prijateljstva i snažnom partnerstvu između dvije zemlje

Želio bih uputiti najsrdačnije čestitke vašoj ekselenciji i narodu Bosne i Hercegovine, naveo je kralj Čarls

Ambasador Velike Britanije u BiH Džulijan Rajli (Julian Reilly) oglasio se na platformi X gdje prenio čestitku kralja Čarlsa III povodom Dana državnosti BiH.

– Želio bih uputiti najsrdačnije čestitke vašoj ekselenciji i narodu Bosne i Hercegovine na ovaj poseban dan za vašu zemlju kada se obilježava Dan državnosti. Radujem se nastavku prijateljstva i snažnom partnerstvu između dvije zemlje, dok se suočavamo sa ovim izazovnim vremenima – naveo je kralj Čarls u čestitci.

Svoju čestitku je uputio i ambasador Rajli.

– Sretan Dan državnosti svim građanima Bosne i Hercegovine. Obilježavanjem ovog dana, slavimo trenutak u historiji koji je pokazao snagu ujedinjenja za izgradnju bolje budućnosti za sve – naveo je Rajli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh