BiH

ČOVIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU S NETANYAHUOM: NADAM SE BRZOM USPOSTAVLJANJU MIRA

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović je na zvaničnom profilu na društvenoj mreži X objavio fotografiju sa jednog od ranijih susreta sa aktuelnim premijerom Izraela Benjaminon Netanyahuom te iskoristio priliku da mu pruži podršku povodom posljednjih dešavanja.

Dragan Čović i Benjamin Netayahu - hayat

Užasne slike napada na Izrael. Izražavam iskreno saučešće za svaku žrtvu i razaranja koja su se dogodila. Nadam se brzom uspostavljanju mira – poručio je Čović.

Povodom situacije u Izraelu oglasili su se i drugi zvaničnici HDZ-a, a među onima koji su se osvrnuli na dešavanja bila je i predsjedavajuća Vijeća ministara Borjana Krišto.

Nedvosmisleno osuđujem nepravedan i brutalan napad Hamasa na Izrael i njegove građane. Čvrsto stojimo uz Izrael u ovim teškim trenucima – napisala je Krišto. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh