BiH

Monstrum Nermin je kobnog jutra otišao u poštu, a onda je započeo krvavi pir zbog jednog papira i neukusne hrane

Prema informacijama “Avaza” pomahnitali ubica je ovo rješenje preuzeo u pošti kobnog jutra i nakon toga je krenuo u krvavi pohod.

On je usmrtio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, koja je ranije tražila mjere zabrane protiv monstruma jer je pretukao zbog neukusne hrane. Nakon toga je nastavio s krvavim pirom u kojem je ubio i Denisa i Đengiza Ondera te ranio tri osobe.

Podsjećamo, Ured disciplinskog tužioca VSTV-a je formirao predmet protiv nje.

Iz Suda su tvrdili da im policija nije dostavila dokaze na osnovu kojih bi sutkinja mogla izreći mjere zabrane, dok iz MUP-a tvrde da su ih na osnovu izjave izricali u drugim slučajevima.

Nermin Sulejmanović na najsvirepiji način i potpuno hladnokrvno izvršio je nezapamćen masakr u malom mjestu pod imenom Gradačac. Naime, on je ubio tri osobe, isto toliko ih je ranio, da bi na kraju izvršio samoubistvo.

Sulejmanovićev čin je, osim svoje brutalnosti, potpuno na površinu izbacio i svu šupljinu sistema u BiH, koji je zapravo spolja našminkan i koji vam govori da vas štiti, a iznutra potpuno trulog pokazujući suprotno.

Nakon tačno sedam dana od stravičnog zločina, još uvijek nisu sve okolnosti razjašnjene, a javnosti se zvanične informacije daju na kašikicu, uz opravdanje da je istraga u toku.

Sulejmanović je svoj brutalni zločin započeo u petak, 11. augusta 2023. godine, poslije devet časova ujutru, kada je zakucao na vrata porodične kuće Nizamine tetke u kojoj se nesretna žena krila danima od monstruma. Osim što je oteo svoju nevjenčanu suprugu Nizamu, Nermin je poveo i njihovu devetomjesečnu bebu, koja je, nažalost, cijeli nemili događaj morala posmatrati. U tim trenucima, Nizamu je pokušao spasiti rođak, inače policajac, ali ga je Sulejmanović ranio i onesposobio. Nakon njihovog odlaska pozvana je policija, kojoj je za dolazak na lokaciju trebalo čak 21 minut. Za toliko su prešli put dug između dva i tri kilometra, prenosi Senzacija.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh