BiH

Nenad Stevandić u službenom vozilu imao udes kod Banje Luke

Na magistralnom putu Banjaluka – Klašnice dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo službeno vozilo Narodne skupštine RS, a u kojem se nalazio i Nenad Stevandić, predsjednik NSRS.

Nenad Stevandić - N1info.com

Ova nesreća izazvala je jučer ogromne gužve na toj dionici puta, a kako su prenijeli očevici, u udesu su učestvovala tri vozila, a sam Stevandić kasnije je rekao da su se prvo sudarila dva automobila i jedan od njih udario je u vozilo NSRS.

Iz policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je u nezgodi povrijeđena jedna osoba koja je prvezena u Univerzitetsko – klinički centar RS te da je nezgoda prijavljena u 14:35 časova.

U nesreći su učestvovala dva putnička vozila marke audi i jedno vozilo marke folsvagen.

“Tijelesne povrede je zadobilo lice M.M suvozač u putničkom vozilu marke volsvagen. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a povrijeđeno lice je prevezeno na UKC RS radi ukazivanja ljekarski pomoći”, rečeno je juče Nezavisnim u Policijskoj upravi Banjaluka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh