BiH

U Mostaru, Stocu i Zenici 37 stepeni

U Bosni i Hercegovini danas je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblaka bilo je u sjeverozapadnim područjima.

Turisti - Fena

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 20 stepeni, Bihać, Ivan-sedlo i Sanski Most 29, Livno 30, Sokolac 31, Banja Luka, Drvar i Gradačac 32, Doboj, Srebrenica i Tuzla 33, Bijeljina, Bugojno, Neum, Široki Brijeg i Zvornik 34, Sarajevo i Trebinje 35, Mostar, Stolac i Zenica 37 stepeni. Temperatura mora u Neumu u 14.00 sati: 22 stepena.

Sutra će u Bosni prijepodne pretežno oblačno. U ranim jutarnjim satima, ponegdje, prolazni pljuskovi se očekuju u sjevernim, centralnim i istočnim područjima. Tokom dana, postupno smanjenje oblačnosti. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 25, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 37 stepeni.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna temperatura zraka oko 31 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh