BiH

OVAJ GRAD JE DANAS NAJTOPLIJI U BIH: PROČITAJTE I KOLIKO IZNOSI TEMPERATURA MORA U NEUMU

U Bosni je danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Temperatura mora u Neumu u 14 sati bila je 26 stepeni.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 10 stupnjeva, Ivan Sedlo 20, Sokolac 22, Banja Luka, Drvar i Gradačac 23, Sanski Most, Srebrenica i Tuzla 24, Bihać, Livno i Sarajevo 25, Bijeljina, Prijedor i Zvornik 26, Zenica 27, Neum 28, Široki Brijeg i Trebinje 29, Stolac 31 i Mostar 32 stepena.

Sutra će u Bosni biti malo do umjereno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove, u jutarnjim satima, sa maglom i niskim oblacima. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 30, na jugu zemlje do 33 stepena.

U Sarajevu će biti malo do umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna temperatura zraka oko 27 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometerološkog zavoda BiH.

U Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34 stupnja.

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini biti sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stepeni.

Sunčano će biti i u utorak. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 19, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36 stepeni. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh