BiH

TRIVIĆ: DODIK JE NAJVEĆI KRIMINALAC I IZDAJNIK SRPSKOG NARODA

Žalosno je da neko ko se predstavlja za predsjednika RS ovako govori o političkim protivnicima – napisala je Jelena Trivić na društvenim mrežama uz isječak iz jedne emisije.

Ona kaže da svi treba da imamo na umu, da je Dodiku narod rekao veliko NE u oktobru, da ga nije htio, kao ni njegove sulude politike, te dodaje da on to najbolje i zna.

-Navodno moćan, sa novcima, medijima, mašinerijom, morao je krasti glasove da bi “pobijedio” jednu, kako kaže nedo…nedo…nedorečenu ženu, koja je u kampanju ušla sa skromnim resursima u svakom smislu, ali sa ogromnom petljom da mu se suprotstavi – kazala je ona.

Ona je istakla da je Dodik načet, te dodala da je i njegovo prošlo.

-Narod te nije htio. Vježbaj košenje, možda ti posluži u ustanovi zatvorenog tipa. Ili ćeš završiti tamo ili na smetljištu istorije kao najveći izdajnik srpskog naroda. Kao heroj sigurno nećeš.“- zaključila je ona. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh