BiH

Pretežno vedro jutros u BiH, na Bjelašnici -4 stepena

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro.

Oblačno nebo - Twitter

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica -4; Sokolac 2; Bugojno, Široki Brijeg 4; Ivan Sedlo, Sarajevo, Tuzla, Zvornik 5; Banja Luka, Doboj, Livno, Sanski Most, Zenica 6; Bihać 7; Stolac 8; Trebinje 9; Gradačac 10; Mostar, Neum 12; Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 948 hPa, za 7 hpa je viši od normalnog i lagano opada.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom dana. U kasnim večernjim satima slaba kiša je moguća ponegdje na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje istočni i sjeveroistočni. Dnevna temperatura od 16 do 22 °C.

U Sarajevu prije podne sunčano. Poslije podne postepeno naoblačenje. Dnevna temperatura oko 19 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh