BiH

Muriz Memić dolazi ispred Tužilaštva BiH: Postavit će novu travu na mjestu gdje je bio šator Davora Dragičevića

Dragičević je ovu odluku donio jer je Tužilaštvo Bosne i Hercegovine saopćilo da je istraga u vezi ubistva njegovog sina Davida i Dženana Memića prioritet u radu ove pravosudne institucije

Muriz i Davor - Avaz

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, odlučio je nakon više od dva mjeseca ukloniti šator i otići ispred zgrade pravosudnih institucija Bosne i Hercegovine.

Dragičević je ovu odluku donio jer je Tužilaštvo Bosne i Hercegovine saopćilo da je istraga u vezi ubistva njegovog sina Davida i Dženana Memića prioritet u radu ove pravosudne institucije.

On će danas iza 14 sati napusititi prostorije ispred Suda i Tužilaštva. Prije toga, kako nam je potvrđeno, Muriz Memić, otac ubijenog Dženana, postavit će novu travu na mjestu gdje je bio šator, zajedno s Davorom.

Dragičević i Muriz Memić, otac ubijenog Dženana, su zajedno sa advokatom i prijateljem porodica Ifetom Feragetom bili na sastanku sa v.d. glavnim tužiocem Državnog tužilaštva Milankom Kajganićem u petak, nakon kojeg je Feraget rekao da će Tužilaštvo BiH pokrenuti istrage za ubistvo Dženana Memića i Davora Dragičevića.

Podsjećamo, Dragičević je 27. marta postavio šator ispred Tužilaštva BiH tražeći procesuiranje odgovornih za ubistvo njegovog sina Davida i zataškavanje istine prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh