BiH

Mještani se žalili Dodiku, on opsovao i poručio: Ma javite se Titi

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik jučer je posjetio banjalučko naselje Česma s obećanjem da će uskoro biti sagrađen most preko Vrbasa.

Milorad Dodik - Screenshot

Pojedini mještani dočekali su ga negodujući zbog brojnih neispunjenih obećanja u proteklih nekoliko decenija. Došlo je do rasprave Dodika i nekoliko mještana, koji tvrde da u ovom naselju decenijama ništa nije urađeno. Dodik nije bio zadovoljan onim što je čuo, a u nekoliko navrata je i opsovao.

Ništa nama ne treba iz mjesne zajednice. Ima 50 godina da mi ovo čekamo – govorio je uporno jedan od nezadovoljnih mještana okupljenih oko Dodika. prneosi “Novi“.

Na to mu je Dodik poručio: Ma javi se onda Titi, je**te.

– Onda smo 20 godina bili u zabludi, 20 godina su nas obmanjivali. Česma je dobijala samo nešto u predizbornim kampanjama, totalno je zapostavljena – kazao je jedan od mještana.

– Nije tačno, prekinuo ga je Dodik.

– Ma kako nije, pa ja tu živim. Sve što je urađeno asfalta, to je sad sve katastrofa. Propalo – nastavio je nezadovoljni mještanin.

– Ma on je došao ovdje da razvali – rekao je Dodik, obraćajući se jednoj ženi koja je prekidala nezadovoljnog mještanina, tvrdeći da ono što govori nije tačno, a kada je mještanin rekao da nije tu da razvali skup, da je uvijek da se Srbi slože, Dodik mu je u svom stilu poručio “Ma jesi jeb***, daj nemoj sra**”.

Dodik je potom spustio ruku mještaninu kojom je ovaj gestikulirao dok je govorio, a onda mu je još u odlasku poručio “Ne se**”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh