Svaštara

Kako boje utiču na vaš horoskopski znak? Iskoristite ih za postizanje sreće i uspjeha

Kako biste otkrili dublje nijanse svog horoskopskog znaka, uđite u svijet boja koji ih dodatno otkriva, i koji možda može biti put sreće i uspjeha!

Boje - Poslovni-savjetnik.com

Ovo je putovanje kroz boje svih 12 znakova Zodijaka:

1. Ovan (21. mart – 19. april): Ovan, simbolizovan vatrenom energijom, pronalazi se u crvenoj boji. Kao simbol strasti i akcije, crvena budi unutrašnju vatru Ovna i podstiče hrabrost i samopouzdanje.

2.Bik (20. april – 20. maj): Stabilan i čvrst kao stena, Bik je povezan sa zelenom bojom, simbolom prirode i plodnosti. Zelena hrani dušu Bika i donosi osjećaj mira i sigurnosti.

3. Blizanci (21. maj – 20. jun): Za Blizance, vječite komunikatore, boja je žuta. Kao boja uma i komunikacije, žuta inspiriše Blizance da budu kreativni i izraze svoje ideje.

4. Rak (21. jun – 22. jul): Emotivni i intuitivni Rak pronalazi utehu u tamnoplavoj boji. Kao simbol dubokih emocija i mira uma, tamnoplava pomaže Raku da se poveže sa svojim unutrašnjim svetom.

5. Lav (23. jul – 22. avgust): Kao simbol moći i kraljevskog dostojanstva, Lav se pronalazi u narandžastoj boji. Topla i energična, narandžasta odražava strast i entuzijazam Lava.

6. Djevica (23. avgust – 22. septembar): Praktična i analitična Djevica osjeća se udobno u braon boji. Zemljani tonovi braon boje pružaju osjećaj stabilnosti i sigurnosti koji Djevica voli.

7.Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Za Vagu, koja teži harmoniji i ljepoti, idealna boja je ružičasta. Romantična i nežna, ružičasta donosi osjećaj ljubavi i ravnoteže u život Vage.

8.Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Misteriozna i intenzivna Škorpija pronalazi se u crnoj boji. Duboka i intrigantna, crna odražava snagu i privlačnost Škorpije.

9. Strijelac (22. novembar – 21. decembar): Strelac, avanturista i istraživač, pronalazi se u ljubičastoj boji. Ljubičasta simbolizuje mudrost i duhovnost, inspirišući Strelca da istražuje dubine uma i sveta.

10. Jarac (22. decembar – 19. januar): Stabilan i disciplinovan Jarac osjeća se udobno u sivoj boji. Siva simbolizuje snagu i pouzdanost, pružajući Jarčevima osećaj sigurnosti i stabilnosti.

11. Vodolija (20. januar – 18. februar): Inovativna i nekonvencionalna Vodolija pronalazi se u svijetloplavoj boji. Svijetloplava simbolizuje slobodu i originalnost, inspirišući Vodolije da budu svoji i izraze svoju jedinstvenost.

12. Ribe (19. februar – 20. mart): Maštovite i emotivne Ribe pronalaze utjehu u nijansama morske pijena zelene boje. Zelena kao boja prirode i harmonije donosi mir i spokoj Riba, povezujući ih sa svojim unutrašnjim svijetom, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh