BiH

Vremenska prognozu za narednih nekoliko dana

Danas će u Bosni u prvom dijelu dana preovladavati pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku dana postepeno razvedravanje.

Kiša - Dnevnik.ba

U jutarnjim satima i dio prijepodneva očekuje se kiša i pljuskovi s grmljavinom. U Hercegovini malo do umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima na sjeveru Hercegovine su mogući pljuskovi. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a dnevna od 14 do 26°C.

U subotu jutro sunčano uz postepeno naoblačenje tokom dana. Poslijepodne i u večernjim satima u Bosni je moguća kiša. Jutarnja temperatura od 7 do 14, a dnevna od 17 do 28°C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme s kišom poslijepodne i u večernjim satima. Jutarnja temperatura od 6 do 12, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 26°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura od 5 do 10, a dnevna od 16 do 24°C,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh